Citadele Bank

Apple Pay jõudis Citadele klientideni

Avaldatud

Citadele esitleb täna oma klientidele Apple Payd, mis muudab mobiilimaksed turvaliseks, kiireks ja mugavaks. Makstes Apple Payga ei talletata pangakaardi andmeid seadmesse ega Apple’i serveritesse. Selle asemel määratakse kordumatu seadmekohane number, mis krüpteeritakse ja talletatakse turvaliselt seadme turvaelemendis. Iga tehing autoriseeritakse ühekordse kordumatu dünaamilise turvakoodi abil. Apple Payd on lihtne seadistada ning seda saab kasutada iPhone SE, iPhone 6 ja uuemate mudelite ning Apple Watchi nutikelladega.

Apple Pay töötab maksevahendina ka teatud veebilehtedel. Kui seni valiti maksmiseks pangalink, krediitkaart või PayPal, siis nüüd saab maksevahendiks valida ka Apple Pay. Internetioste on lihtne teha Touch ID abil, tehes topeltklõps iPhone Xi küljenupul või tõstes telefon näo juurde ja avades Face ID. Apple Payga ei pea täima pikki kontovorme ega korduvalt sisestama andmeid kohaletoimetamise või arve kohta. Kaupade ja teenuste eest rakendustes või Safaris maksmiseks saab Apple Payd kasutada iPhone 6 ja uuema mudeliga, iPhone SE, iPad Pro, iPadi (5. põlvkond), iPad Air 2 ning iPad mini 3 ja hilisema mudeliga. Apple Payd saab kasutada ka kõigi 2012. aastal või hiljem turule tulnud Macidega, Apple Watchi nutikellaga või Touch ID abil uue MacBook Proga.

Uudised