„Citadele“ bankas

Pasikeisti valiutą jau galima ir „Citadele“ mobiliojoje programėlėje

Paskelbta

Valiutos keitimas yra kasdienė finansinė paslauga, kuri tebėra reikalinga banko klientams, keliaujantiems darbo, studijų ar poilsio tikslais už euro zonos ribų, taip pat atliekantiems tarptautinius mokėjimus. Iki tol negrynųjų pinigų keitimo paslauga „Citadele“ klientai galėjo pasinaudoti interneto banke, nuo šiol banko klientai, iOS telefonų naudotojai valiutą galės tai padaryti ir banko mobiliojoje programėlėje.

„Vienas sėkmingo verslo kertinių akmenų yra gebėjimas dirbti efektyviai, t. y. ir bendradarbiaujant su banku finansines paslaugas gauti patogiai, greitai ir tinkamiausiu būdu. Jei anksčiau valiutos operacijos užimdavo daug laiko ir būdavo nepatogios – reikėdavo skambinti į banką, o tada operaciją patvirtinti interneto banke tai prieš metus šiam procesui palengvinti klientams pasiūlėme galimybę valiutą išsikeisti savarankiškai interneto banke. Dabar tai bus galima padaryti dar greičiau ir paprasčiau – mobiliojoje programėlėje“, – sako „Citadele“ klientų skaitmeninės patirties vadovas Mārtiņšas Bērziņšas.

Įvedus pakeitimus valiutos keitimo procese, „Citadele“ Baltijos šalių klientai turi galimybę tiesiogiai prisijungę savo interneto banko arba banko mobiliojoje programėlėje gauti paslaugą, kuri anksčiau buvo nepatogi. Bankas dėl šios inovacijos galės suteikti paslaugą neribotam skaičiui klientų nedidindamas operacijos vykdymo kaštų.

„Tokios funkcijos įdiegimas buvo tam tikras technologinis iššūkis, nes valiutų rinkose kainos nuolat kinta ir valiutų kursai turi būti atnaujinami bei operacijos turi vykti realiuoju laiku, laikantis papildomų operacijų apdorojimui ir jų vykdymo spartai keliamų reikalavimų. Šiuo metu vykstant automatizuotam procesui valiutos keitimo operacijos vyksta iš karto, o klientai įsigytą valiutą gauna iš karto“, – priduria M. Bērziņšas.

Valiutos keitimo funkcija šiuo metu galima naudotis iOS telefonuose, netolimoje ateityje ši galimybė bus pasiūlyta ir „Android“ mobiliųjų telefonų naudotojiams.

Naujausi pranešimai spaudai

Visi pranešimai spaudai