„Citadele“ bankas

„Citadele“ bankas investavo 3 mln. eurų į naują VISA kortelių pasiūlymą Baltijos šalyse

Paskelbta

„Citadele“ bankas pasirašė ilgalaikio bendradarbiavimo sutartį su pasauline mokėjimo technologijų bendrove Visa. Sutartis numato glaudų partnerių bendradarbiavimą kuriant naują pažangią kortelę ir kitus mokėjimo pasiūlymus, kurie bus teikiami visų trijų Baltijos šalių klientams per ateinančius šešerius metus. Pirmasis bendras Visa ir „Citadele“ produktas naujas kredito kortelių prekės ženklas. Priklausomai nuo kliento poreikių ir statuso, klientams bus siūlomi trys šio prekės ženklo kortelių tipai: X kortelė, X Platinumir X Infinite. Į naujo kortelių pasiūlymo kūrimą Baltijos šalyse bankas investavo 3 milijonus eurų.

„Kurdami „X“ prekės ženklo korteles, mes, „Citadele“ grupė Baltijos šalyse, siekėme sukurti geriausią kredito kortelę regione. Tai yra naujos kartos kredito kortelės, kuriose dera visa, ką turime geriausia, ir ką galime pasiūlyti savo klientams – lojalumo teikiama nauda, technologijos ir platus aptarnavimo tinklas. Naujosios „X“ kortelės bus bekontaktės ir ateityje galės būti naudojamos mobiliesiems mokėjimams atlikti,“ – sako Dace Priede, „Citadele“ banko Lietuvoje valdybos pirmininkė ir administracijos vadovė.

Visa vadovas Suomijos ir Baltijos šalių rinkoms Vesa Tukonenas pridūrė: „Bendrovės Visa vizija – tapti geriausia mokėjimo paslaugų teikėja bet kuriame pasaulio taške. Džiaugiamės galėdami bendradarbiauti su „Citadele“ ir pasiūlyti banko klientams Baltijos šalyse šį itin vertingą Visa produktą, apimantį patogumą, lanksčias aptarnavimo galimybes ir saugumą, klientams sudarant galimybes atsiskaityti naudojantis naujais kanalais bei prietaisais.

Kortelių turėtojai galės pasinaudoti nuolaidomis ir lojalumo taškų keitimo programa RELAX bei galimybe atsiskaitant už pirkinius kortele laimėti lėktuvų bilietų, naudotis draudimo paslaugomis ir, priklausomai nuo kortelės tipo, naudotis kitomis lengvatomis, sukurtomis bendradarbiaujant su Tarptautiniu Vilniaus oro uostu - greitos saugumo patikros paslauga, mėgautis VIP laukiamosiomis salėmis oro uostuose visame pasaulyje su „Priority Pass“ kortele ir „Boingo“ belaidžiu internetu daugiau nei 1 mln. interneto prieigos taškų visame pasaulyje. Kortelių turėtojai, kurių atsiskaitymų kortele suma sudarys 7000–10 000 eurų per metus, gaus nemokamą lėktuvo bilietą pasirenkant vieną iš 40 „airBaltic“ siūlomų skrydžio krypčių. Atsiskaitymų kortele sumai pasiekus 7000 eurų, kortelės turėtojas galės nuvykti, pavyzdžiui, į Londoną arba Miuncheną; tuo tarpu kortelių turėtojai, kurių atsiskaitymų kortele suma sieks 10 000 eurų, galės nuskristi į Madridą ar Tbilisį.

Bendradarbiaujant su tarptautiniu Vilniaus oro uostu, „X Infinite“ kortelių turėtojams bus sudaryta galimybė iki 8 kartų per metus nemokamai pasinaudoti greitos saugumo patikros (angl. fast track) paslauga oro uoste.

Visi kortelių turėtojai bus automatiškai apdrausti bendradarbiaujant su draudimo bendrove „Balta“, kuri priklauso tarptautinei PZU grupei. Priklausomai nuo kortelės tipo, greta įprasto kelionių ir pirkinių draudimo, kortelių turėtojams bus siūloma įvairi papildoma draudimo apsauga:

• kelionių draudimas užsienyje ir gyvenamojoje šalyje;
  • kainos pokyčių draudimas – atsiskaičius už pirkinį kortele ir per 30 dienų radus tokią pačią prekę pas alternatyvų prekybininką daugiau nei 20 eurų pigiau, klientui grąžinamas kainų skirtumas;
  • ilgesnis elektronikos prekių garantinis laikotarpis;
  • internetu įsigytų pirkinių draudimas;
  • išskaitos padengimas pagal automobilio nuomos sutartį;
  • speciali programa slidinėjantiems ir kt.

Be to, Visa kortelės turėtojai galės naudotis labai patraukliu kasdienių bankininkystės paslaugų paketu, apimančiu nemokamus atsiskaitymus eurais ir galimybę nemokamai išgryninti nuo 1000 iki 1500 eurų priklausomai nuo kortelės tipo.

Visa turi platų kortelių aptarnavimo tinklą Baltijos ir kitose užsienio šalyse. Šis tinklas leis „X“ kortelių turėtojams už prekes ir paslaugas atsiskaityti prekybos vietose naudojantis kortelių aptarnavimo įrenginiais (angl. POS). Be to, mokėjimai galės būti atliekami internetu visame pasaulyje.

Bendradarbiaudamas su Visa, „Citadele“ bankas palaipsniui pakeis „American Express“ korteles Lietuvoje ir Latvijoje.

Visa turi didžiausią elektroninių mokėjimų tinklą, kuriuo naudojasi 3,1 mlrd. kortelių turėtojų visame pasaulyje, kurių kortelės aptarnaujamos 44 mln. prekybos vietų.

Apie „Citadele“ grupę

„Citadele“ grupė yra valdoma iš Latvijos, o jos dukterinės įmonės ir filialai veikia Latvijoje, Lietuvoje, Estijoje ir Šveicarijoje. „Citadele“ vykdo sandorius ir mokėjimus kortelėmis, teikia kreditavimo, indėlių, investicines, lizingo ir turto valdymo paslaugas, taip pat siūlo daug išskirtinių ir unikalų produktų. „Citadele“ banko vizija – tapti geriausiu Baltijos šalyse finansinių paslaugų teikėju tiek fiziniams asmenims, tiek ir mažosioms bei vidutinėms įmonėms.

Apie bendrovę Visa Inc.

Visa Inc. (NYSE: V) yra pasaulinė mokėjimų technologijų bendrovė, leidžianti vartotojams, įmonėms, finansų įstaigoms ir valstybinėms institucijoms iš daugiau nei 200 šalių bei teritorijų greitai, saugiai ir patikimai atlikti elektroninius mokėjimus. Visa Inc. valdo vieną iš pažangiausių pasaulyje mokėjimų tvarkymo tinklų – „VisaNet“ – kuriame apdorojama daugiau nei 65 000 sandorių pranešimų per sekundę bei užtikrinama klientų apsauga nuo sukčiavimo ir patikimas atsiskaitymas su pardavėjais. Visa – ne bankas ir neišduoda kortelių, kreditų bei netaiko mokesčių klientams. Visgi bendrovės Visa diegiamos naujovės leidžia finansų įstaigoms pateikti klientams įvairesnių pasiūlymų: atlikti mokėjimus naudojantis debeto produktais, naudotis išankstinio mokėjimo produktais arba mokėti vėliau naudojantis kredito produktais. Daugiau informacijos rasite interneto svetainėje www.visaeurope.com ir @visaeuropenews.

Naujausi pranešimai spaudai

Visi pranešimai spaudai