„Citadele“ bankas (Lietuva)

Būtina atnaujinti kliento duomenų anketą

Paskelbta

„Citadele“ bankas, kaip ir visi Lietuvoje veikiantys bankai, privalo laikytis teisinių reikalavimų ir principo „Pažink savo klientą“, todėl periodiškai turime atnaujinti duomenis apie klientų vykdomą veiklą, dalykinius santykius bei atliekamas operacijas (Lietuvos Respublikos Pinigų plovimo ir teroristų finansavimo prevencijos įstatymo 9 str.).

Atsižvelgiant į tai, prašome jūsų kuo skubiau atnaujinti savo duomenis – užpildyti duomenų atnaujinimo anketą. Tai padaryti galite jums patogiausiu būdu:

• interneto banke, atsisiuntę kliento duomenų atnaujinimo anketą, kurią rasite Pranešimai ir paraiškos -> Anketos,
  • atvykę į banko padalinį, kur jums užpildyti duomenų anketą padės mūsų konsultantai.

Mums rūpi klientų sąskaitų ir lėšų saugumas. Nepateikus prašomų duomenų būsime priversti riboti galimybę naudotis banko teikiamomis paslaugomis ar nutraukti bendradarbiavimą.

Anketos atnaujinimo instrukcija.

Jei pateikta informacija jums nėra aiški ar kiltų papildomų klausimų, prašome kreiptis tel. 19091. Skambinantiems iš užsienio konsultacija teikiama tel. +370 5 221 9091.

Naujausi pranešimai spaudai

Visi pranešimai spaudai