CBL Asset Management

Citadele Asset Management izvirzīts balvai par profesionālāko investīciju pārvaldes kompāniju Baltijas valstīs

Ar augstu starptautiskā finanšu žurnāla World Finance lasītāju balsu skaitu bankas Citadele meitas uzņēmums Citadele Asset Management ir iekļuvis labāko Baltijas valstu investīciju pārvaldīšanas kompāniju trijniekā un izvirzīts World Finance balvai par 2012. gada labāko investīciju pārvaldīšanas kompāniju Baltijas valstīs.

„Esmu gandarīts, ka žurnāla World Finance lasītāji jau otro gadu Citadele Asset Management ir atzinuši par vienu no labākajām investīciju pārvaldīšanas kompānijām Baltijas valstīs.  Mūsu stratēģija ir veidot ilgtermiņa attiecības ar klientiem, kas balstītas uz savstarpējo uzticību, un piedāvāt klientiem inovatīvus un konkurētspējīgus produktus, vienlaikus īpašu uzmanību pievēršot risku pārvaldīšanai. Šī stratēģija mūsdienu mainīgajā ekonomiskajā situācijā vairākkārt ir apliecinājusi savu pareizību un rezultējusies ar vieniem no labākajiem ienesīguma rādītājiem tirgū gan pensiju fondu, gan citu investīciju instrumentu pārvaldīšanā. Mūsu stiprās puses neapšaubāmi ir plašākais pašu pārvaldīto ieguldījumu fondu klāsts, specializēšanās Austrumeiropas tirgos un profesionālā komanda, kas ir guvusi pieredzi arī strādājot vadošajās Baltijas un ārvalstu finanšu institūcijās,” saka Citadele Asset Management valdes priekšsēdētājs Vladimirs Ivanovs.

Investīciju pārvaldīšanas gada balvas pretendentus noteica žurnāla World Finance lasītāji. Balsojums notika no 2011. gada augusta līdz 2012. gada janvārim, un uz balvu varēja pretendēt visas investīciju pārvaldīšanas kompānijas, kas darbojas Baltijas reģiona valstīs.

Gala lēmumu par gada balvas ieguvēju pieņems konkursa žūrija, un uzvarētāji tiks paziņoti žurnāla World Finance jūlija-augusta numurā.

World Finance ir vadošais finanšu žurnāls pasaulē, ko izdod World News Media Londonā.
IPAS Citadele Asset Management ir bankas Citadele meitas uzņēmums un viena no vadošām investīciju pārvaldīšanas kompānijām Baltijas valstīs. Citadele Asset Management piedāvā aktīvu pārvaldīšanas pakalpojumus gan vietējiem, gan arī starptautiskajiem klientiem -  privātpersonām, korporatīvajiem klientiem, investīciju fondiem, kā arī pensiju sistēmas 2. un 3. līmeņa pensiju plāniem un apdrošināšanas kompānijām. Latvijā Citadele Asset Management piedāvā ne tikai līdzekļu pārvaldīšanas pakalpojumus, bet arī dzīvības apdrošināšanas pakalpojumus, ko nodrošina Citadele Asset Management meitas uzņēmums, Citadele Life.
Citadele Asset Management meitas uzņēmumi aktīvu pārvaldīšanas pakalpojumus piedāvā arī klientiem Lietuvā un Ukrainā. Kompānijas pārstāvniecība darbojas arī Kazahstānā. Citadele ieguldījumu fondi ir reģistrēti publiskai izplatīšanai arī Maskavā, Sanktpēterburgā, Kijevā, Almati un Minskā.