„Citadele“ bankas

Bekontakčių atsiskaitymų limitas Lietuvoje didinamas iki 25 EUR

Paskelbta

Mieli Klientai,

atsižvelgus į sėkmingai Lietuvoje augančius bekontakčius mokėjimus ir vartotojų poreikius, nuo spalio 13 d. didinamas bekontakčių atsiskaitymų, kai galima mokėti bekontakte kortele nevedant PIN kodo, limitas iki 25 EUR. Šiuo metu limitas yra 10 EUR. Atkreipiame dėmesį, kad naujas limitas galios tik atsiskaitant bekontakte kortele Lietuvoje. Kitose šalyse galioja kiti, konkrečioje valstybėje numatyti limitai.

VISA bekontaktėms kortelėms (taip pat ir „Citadele“ banko išduodamoms) numatomas pereinamasis laikotarpis iki 2018 m. balandžio vidurio. Iki to laiko atsiskaitant VISA kredito kortelėmis kai kuriose prekybos vietose dar bus taikomas 10 EUR limitas, kol pilnai bus pakeistas į naują 25 EUR limitą.

Dar neturite bekontaktės kortelės?

Išbandykite „Citadele“ banko VISA X bekontaktes kredito korteles, rinkitės greitesnį ir patogesnį atsiskaitymo būdą bei naudokitės daugybe kitų X kredito kortelių privalumų.

Susipažinkite su X kredito kortelėmis.

Daugiau apie bekontakčius atsiskaitymus.

Jei turite klausimų, prašome kreiptis tel. 19091. Skambinantiems iš užsienio konsultacija teikiama tel. +370 5 221 9091.

Naujausi pranešimai spaudai

Visi pranešimai spaudai