„Citadele“ bankas

„Citadele“ bankas „INVL Technology“ valdomų įmonių plėtrai skolina 2,5 mln. eurų

Paskelbta

„Citadele“ bankas suteikė 2,5 mln. eurų finansavimą investicijų į informacinių technologijų verslus bendrovės „INVL Technology“ valdomų įmonių plėtrai. Finansavimas suteiktas IT infrastruktūros paslaugų ir programavimo srityse veikiančioms bendrovėms „Novian“, BAIP, „Algoritmų sistemos“, skaitmeninių platformų kompanijai „Etronika“ ir kibernetinės saugos įmonei NRD CS.

Finansavimas bus skirtas tolesnei šių įmonių pardavimų geografijos ir technologijų plėtrai, naujoms paslaugoms ir produktams plėtoti, taip siekiant padidinti bendrovių kuriamą vertę.

„Džiaugiamės galėdami prisidėti prie IT sektoriaus įmonių plėtros ir modernios technologijų infrastruktūros vystymo. Neabejoju, kad papildomas finansavimas suteiks įmonėms daugiau galimybių toliau plėtoti skaitmeninius sprendimus ir plėsti veiklą“, – sako „Citadele“ banko valdybos narys, Verslo bankininkystės tarnybos vadovas Baltijos šalims Vaidas Žagūnis.

„Vertiname šį bendradarbiavimą – jis ne tik rodo, kad bankas vertina „INVL Technology“ valdomų įmonių veiklą ir vykdomus projektus, bet ir atveria joms naujas galimybes didinti kuriamą vertę“, – sako INVL Technology“ vadovaujantysis partneris Kazimieras Tonkūnas.

„INVL Technology“ nuosavas kapitalas šių metų pirmo pusmečio pabaigoje siekė 29,2 mln. eurų, arba 2,4 euro už akciją. Šiais metais bendrovės valdomos įmonės iš viso vykdė projektus 50 šalių.

Naujausi pranešimai spaudai

Visi pranešimai spaudai