„Citadele“ bankas

„Deals on Wheels“ lizingo partneriu tapo „Citadele Leasing“

Paskelbta

„Citadele Leasing“ Lietuvos filialas tapo pagrindiniu „Deals on Wheels“ finansiniu partneriu. Lizingu automobilius iš „Deals on Wheels“ įsigyjantys gyventojai ir verslo įmonės galės pasinaudoti „DOW Leasing“ individualiais finansavimo sprendimais. Įmonės taip pat susitarė skirti paramą Ukrainai ir pervesti 10 proc. nuo kiekvienos „DOW Leasing“ sutarties mokesčio viešajai įmonei „Mėlyna ir geltona“ („Blue/Yellow“).

„Praėjusiais metais „Citadele Leasing“ finansavo apie 60 proc. visų „Deels on Wheels“ lizingo sandorių, tad naujasis susitarimas yra nuoseklus mūsų partnerystės žingsnis. „DOW Leasing“ sudarys daugiau galimybių klientams pasinaudoti konkurencingais finansavimo sprendimais lizingu įsigyjant naujus elektromobilius ir kitus naujus bei naudotus automobilius“, – komentuoja „Citadele Leasing“ Lietuvos filialo vadovas Vaidotas Gurskas.

„Svajonės pildosi. Ne visai savaime, tam reikia įdėti labai daug darbo, bet iš esmės pildosi. Kai dirbau Jungtinėje Karalystėje, „Nissan“, vienas iš dalykų, kuris tikrai darė įspūdį – „Nissan Finance“. Visai smagu pasirašinėti dokumentus, ant kurių puikuojasi tavo atstovaujamas prekės ženklas. Tai nėra tik ženkliukas, su tuo kartu ateina ir specialios sąlygos klientams, jiems finansuotis automobilį būna dar paprasčiau.  Ir šiandien dėka klientų, dėl labai didelio ir nuolat augančio klientų rato mes irgi turime savo vardinį lizingą. Ačiū „Citadele“, kurie pirmieji mumis patikėjo tiek istoriškai, tiek dabar kuriant savo lizingą“, – sako „Deals On Wheels“ įkūrėjas ir vadovas Laurynas Boguševičius.

„Deals On Wheels“ prekiauja naujais ir naudotais automobiliais, valdo pirmąjį ir didžiausią Baltijos šalyse elektromobilių saloną. Įmonė siūlo išbandyti daugiau nei 10 skirtingų elektromobilių modelių. Tai – didžiausias elektromobilių pasirinkimas, kurį galima rasti vienoje vietoje Baltijos šalyse.

Naujausi pranešimai spaudai

Visi pranešimai spaudai