„Citadele“ bankas

Inovatyvų „Citadele“ atsiskaitymų sprendimą įsidiegė didžiausia draudimo platforma Lietuvoje – draudimas.lt

Paskelbta

„Citadele“ banko inovatyvų e. atsiskaitymų sprendimą „Klix“ įsidiegė didžiausia draudimo brokerių bendrovė Baltijos šalyse „Aon Baltic“, Lietuvoje valdanti interneto platformą draudimas.lt. Juo bus galima atsiskaityti įsigyjant draudimo paslaugas ir atliekant mėnesinius mokėjimus. Draudimas.lt platformoje, kuria per metus pasinaudoja daugiau nei 300 tūkst. privačių asmenų ir daugiau nei 6 tūkst. įmonių, klientai jau gali išskaidyti transporto priemonių valdytojų civilinės atsakomybės privalomojo bei telefonų ekranų draudimo metines įmokas, o artimiausiu metu galės kas mėnesį mokėti ir už kitas draudimo rūšis.

„Didžiąją dalį paskolų, paslaugų, sutarčių ar mokesčių mokame kas mėnesį. Automobilių draudimas likęs viena iš nedaugelio paslaugų, už kurią turime iškart sumokėti visą įmoką. Siekdami neišleisti didelės sumos vienu kartu, klientai neretai rinkdavosi draustis trumpesniam, vieno, trijų ar šešių mėnesių periodui, kas klientui nėra finansiškai naudinga. Su naująja mėnesinio apmokėjimo sistema galime klientams pasiūlyti abi naudas – ir mažesnį metinės sutarties kainos lygį, ir mėnesinio apmokėjimo galimybę“, – sako „Aon Baltic“ Inovacijų vadovas Vytautas Janušauskas.

„Aon Baltic“ atstovas skaičiuoja, kad sudarant metinę draudimo sutartį, draudimo įmoka siekia apie 70 EUR, o sudarant mėnesinę draudimo sutartį vidutinė įmoka siekia apie 9 EUR per mėnesį arba 108 EUR už visus metus – t. y. 54 proc. brangiau nei draudžiantis iškart visiems metams. Tuo metu draudžiantis visiems metams ir pasirinkus mėnesinę apmokėjimo funkciją su „Klix“, per mėnesį bus mokami maždaug 6 eurai.

„Kiekvienas Lietuvos gyventojas turi teisę į prieinamą draudimą –  į aiškias draudimo sąlygas, į patogų ir greitą poliso sudarymą, į sklandų žalos administravimą ir svarbiausia – į konkurencingas kainas bei individualų atsiskaitymo būdą. Kiekvieną dieną dirbame tam, kad apsaugotumėme tai, kas svarbiausia mūsų klientams – ar tai būtų metus planuota šeimos kelionė, ką tik įsigytas būstas, naujas automobilis ar naujas telefonas. Mėnesinių mokėjimų galimybė kartu su žemomis draudimo kainomis daro draudimo paslaugas prieinamas kiekvienam, vadinasi, leidžia klientams apsaugoti savo svajones, o mums – įgyvendinti savo viziją“, – pabrėžia „Aon Baltic“ atstovas.

Atsiskaitant e. platformoje, kurioje įdiegtas „Klix“ sprendimas, nereikia kurti pirkėjo paskyros arba apsiperkant be jos kaskart suvesti asmens duomenis. „Klix“ leidžia vartotojui atsiskaityti banko kortele arba, jos duomenis susiejus su telefono numeriu ir susikūrus „Klix“ paskyrą, vos keliais mygtuko paspaudimais. „Klix“ taip pat leidžia pasiūlyti klientams „pirk dabar, mokėk vėliau“ (angl. „Buy Now and Pay Later“) mokėjimo būdą, kuomet pirkėjai gali pirkinius įsigyti išsimokėtinai.

„Džiaugiamės, kad mūsų sprendimas, kuris leidžia vartotojams greitai ir patogiai atsiskaityti e. būdu, sulaukė susidomėjimo ir įvertinimo tarp didžiausių regiono bendrovių. „Klix“ jau gali atsiskaityti ir pirmaujančių oro linijų Baltijos šalyse klientai, sprendimą taip pat diegiame ir keliose populiariose e. prekybos platformose. Sklandus ir saugus atsiskaitymas – ypač svarbi apsipirkimo internetu proceso dalis, daranti didelę įtaką gerajai kliento patirčiai“, – pastebi „Citadele“ banko Baltijos šalių lėšų valdymo ir prekybos finansavimo tarnybos vadovas Romas Čereška.

„Aon Baltic“ yra didžiausia draudimo brokerių bendrovė Baltijos šalyse, turinti 9 biurus Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje. Įmonė priklauso tarptautinei „Aon“ grupei. draudimas.lt yra didžiausia internetinė draudimo platforma Baltijos šalyse, kuri per metus aptarnauja daugiau nei 300 tūkst. privačių asmenų ir daugiau nei 6 tūkst. įmonių visoje Lietuvoje.

Išsamiau apie „Klix“ sprendimą

Naujausi pranešimai spaudai