„Citadele“ bankas

Banko paslaugos ir darbo laikas lapkričio 1–2 dienomis

Paskelbta

Informuojame, kad švenčių dienomis, lapkričio 1–2 d., „Citadele“ banko skyriai  nedirbs, išskyrus skyrius Vilniaus „Akropolyje“ (dirbs trumpiau: nuo 10 val. iki 18 val.) ir Šiaulių „Akropolyje“ (dirbs nuo 10 val. iki 21 val.).

Taip pat primename, kad „Citadele“ banko skyriuose klientai aptarnaujami tik atvykę iš anksto sutartu laiku (registruotis galite internetu arba tel. Nr. (8 5) 221 9091). Atvykusieji į skyrių privalo dėvėti nosį ir burną dengiančią veido kaukę.  Be to, atkreipiame dėmesį, kad, vadovaudamiesi Vyriausybės nutarimu Nr. 152, nuo 2021 m. rugsėjo 13 d. galimybių paso neturintiems klientams banko skyriuose galime teikti tik paslaugas, kurios trunka ne ilgiau kaip 15 min. (suteikti prieigą prie interneto banko, išduoti mokėjimo kortelę, pervesti pinigus iš banko sąskaitos, kt.).

Grynųjų pinigų operacijas galima atlikti tik skyrių savitarnos zonose.

Poilsio ar švenčių dienomis „Citadele“ interneto banke ir mobiliojoje programėlėje galite pervesti lėšas iš sąskaitos viename banke į sąskaitą kitame vos per kelias sekundes. SEPA momentiniai mokėjimai iki 15 000 EUR bus priimami ir apdorojami kaip įprastai.

Visi kiti mokėjimai, pateikti lapkričio 1–2  d., bus vykdomi įprasta tvarka.

Lapkričio 1–2 d. bankas telefonu (tel. Nr. (8 5) 221 9091) konsultacijų neteiks, tačiau paskambinus bus galima, esant reikalui, operatyviai užblokuoti mokėjimo kortelę.

Naujausi pranešimai spaudai

Visi pranešimai spaudai