„Citadele“ bankas

Nuo rudens – „Citadele“ kino antradieniai „Forum Cinemas“ kino teatruose

Paskelbta

Nuo kitos savaitės prasideda bendras „Citadele“ banko ir kino centrų „Forum Cinemas“ projektas „CITADELE KINO ANTRADIENIAI“ – kiekvieną antradienį visus metus už bilietą kino teatro kasose atsiskaičius viena iš banko X kortelių bus pritaikyta speciali kaina. Pasiūlymu bus galima pasinaudoti visuose „Forum Cinemas“ kino teatruose Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje ir Šiauliuose.

„Džiaugiamės sena nauja partneryste su „Citadele“ banku, kuri mus sieja nuo pat 2005-ųjų. Džiaugiamės ir nauju kino repertuaru, kurį galėsime pasiūlyti nuo šio rudens žiūrovams, kad kino magija vėl grįžtų pas mus visus. Tikimės, kad mūsų žiūrovai kartu su mumis laukia tokių premjerų kaip „007 Mirtis palauks“, fantastinio nuotykių filmo „Kopa“, animacinių komedijų „Adamsų šeimynėlė 2“, „Ponas kūdikis 2. Šeimos reikalai“, „Dainuok 2“ ir dar daug kitų gerų filmų pramogai ir prasmingam laisvalaikiui“, – sako kino teatrų tinklo „Forum Cinemas“ direktorius Gintaras Plytnikas.

„Kinas tebėra mėgstamas ir jau pasiilgtas laisvalaikio leidimo būdas Lietuvoje, tad pasirašydami partnerystės sutartį su „Forum Cinemas“, esamiems ir būsimiems savo klientams pasiūlysime daugiau vertės. Mūsų populiariųjų X mokėjimo kortelių turėtojai turės galimybę ištisus metus žiūrėti kino naujienas už specialią kainą ir taip pat už kiekvieną atsiskaitymą kaups lojalumo programos taškus“, – sako „Citadele“ banko Verslo ir mažmeninės bankininkystės vadovas Darius Burdaitis. „Citadele“ klientai, kaskart atsiskaitydami už pirkinius X kortele, kaupia lojalumo programos X REWARDS taškus, kuriuos gali iškeisti į vertingus įvairių partnerių prizus ir nuolaidas.

„Forum Cinemas“ kasose su „Citadele“ banko X kortele įsigyjant bilietą į reguliarų kino seansą, rodomą artimiausią antradienį, bilieto kaina bus 3,5 EUR nepriklausomai, ar perkamas bilietas į rytinį, dieninį ar vakarinį seansą.*

Siekiant žiūrovams užtikrinti kokybišką ir saugią pramogą kine, kino teatruose leidžiama lankytis tik Galimybių pasą turintiems asmenims (vaikams iki 16 metų Galimybių paso nereikia). Kaukių dėvėjimas kino salėse yra rekomenduojamas, bet neprivalomas. Be to, „Forum Cinemas“ kino teatruose tarp filmų seansų yra pailgintos pertraukos, kurių metu atliekama paviršių dezinfekcija ir papildoma ventiliacija. Pačių kino seanso metu oras kiekvienoje kino salėje pakeičiamas po 5–6 kartus, užtikrinami saugūs atstumai tarp žiūrovų. Užkandžiai ir gėrimai šiuo metu kino salėse yra leidžiami.

Primename, kad tapti „Citadele“ banko klientu gyventojai gali ir neatvykę į banko skyrių – tereikia atsisiųsti banko mob. programėlę, įvesti savo duomenis, pasidaryti asmenukę, asmens dokumento nuotrauką ir užsisakyti X kortelę, kuri per kelias darbo dienas bus atsiųsta paštu.

*CITADELE KINO ANTRADIENIAI:

• Pasiūlymas galios X kortele įsigyjant bilietus kino teatro kasose bet kurią savaitės dieną į pasirinktą reguliarų kino seansą artimiausiam antradieniui.
  • Už specialią kainą su X kortele vienu metu bus galima įsigyti iki 2 bilietų.
  • Bilieto kaina – 3,5 EUR (standartinė bilieto kaina yra 6 EUR (kino seansui iki 17 val.) arba 7,50 EUR (po 17 val.)).
  • Perkant bilietą į 3D kino seansą, taip pat seansus, rodomus LUXE ir ISENSE salėse, teks mokėti papildomą mokestį: 1 EUR už bilietą į 3D filmą; 2,50 EUR už bilietą į ISENSE / LUXE salę (netaikoma vaikiškam bilietui).
  • Pasiūlymas negalioja bilietams į nereguliarius kino seansus, kino festivalius, koncertų, spektaklių, sporto transliacijas.
  • Speciali kaina bus taikoma už bilietą atsiskaitant „Citadele“ banko X mokėjimo kortelėmis: „X smart“, „X supreme“, „X prime“, „X Infinite“, „X Business“, taip pat „X Platinum“ ir „X hero“.
  • Atsiskaitydami už bilietus ar kino užkandžius su X kortele taip pat kaupsite „Citadele“ banko lojalumo programos X REWARDS taškus (būtina užsiregistruoti X REWARDS interneto puslapyje arba banko mob. programėlėje).
  • Už specialią kainą parduodamų bilietų skaičius – ribotas.

Išsamiau apie pasiūlymą skaitykite čia.