„Citadele“ bankas

Tarpusavio skolinimo platforma „Finbee“ pasirašė bendradarbiavimo sutartį su „Klix“

Paskelbta

„Citadele“ banko sukurtas mokėjimų sprendimas „Klix“ ir „Finbee“ pasirašė bendradarbiavimo sutartį ir nuo šiol „Klix“ tampa kelių skolintojų sprendimu Lietuvoje. Pasirašius šią sutartį, klientai turės galimybę pasirinkti tinkamiausią paskolos pasiūlymą pagal konkrečius savo poreikius, atsiskaitydami „Klix Pay later“ (Klix mokėjimas dalimis). Sprendimo, kuris leidžia už pirkinius sumokėti vėliau, integracija yra labai paprasta ir jis gali būti naudojamas atsiskaityti tiek internetinėse, tiek fizinėse parduotuvėse. „Finbee“ prisijungia prie „Klix“ skolinimo partnerių ir taip sudaro daugiau galimybių keliose Baltijos šalyse veikiantiems prekybininkams – jie galės naudotis „Klix Pay later“ sprendimu visose savo parduotuvėse, šį sprendimą įsidiegę tik vieną kartą.

„Pastebėjome, kad „Klix Pay later“ sprendimu susidomi vis daugiau prekybininkų, kurie nori savo klientams pasiūlyti lankstesnes sąlygas, tvarkant finansus. Pasirašius šią bendradarbiavimo sutartį, „Klix“ naudotojai galės palyginti ir pasirinkti tinkamiausią paskolos pasiūlymą pagal savo konkrečius poreikius ir finansinę padėtį. Taip pat tai svarbus palengvinimas keliose Baltijos šalyse veikiantiems verslams – užteks vos vienos integracijos ir prekybininkas galės pasiūlyti „Klix Pay later“ sprendimą tiek Lietuvoje, tiek Latvijoje, kur „Klix Pay“ turi bendradarbiavimo sutartis su keturiais skirtingais kreditoriais. Šiuo metu „Klix“ veikia Latvijoje ir Lietuvoje, ir jau daugiau nei 730 prekybininkų integravo šį sprendimą į savo parduotuves, o apie 400 iš jų naudojasi ir „Klix Pay later“, – sako Andrius Bolšaitis, „Klix“ verslo plėtros vadovas.

Gruodžio pradžioje „Klix“ jau turėjo daugiau nei 135 000 registruotų naudotojų. Per mėnesį Baltijos šalyse naudojantis „Klix“ atliekama daugiau nei milijonas transakcijų, kurių apyvarta viršija 48 mln. eurų.

„Jau kuris laikas norėjome įeiti į mažmeninės prekybos rinką. Pradžioje svarstėme padaryti tai vieni, bet natūralu, kad toks žingsnis reikalauja reikšmingų laiko bei finansinių investicijų. Tad pradėjome ieškoti partnerių. Būtent „Citadele“ sukurtą sprendimą vertiname kaip perspektyvų, konkurencingą ir naudingą klientams, todėl priėmėme strateginį sprendimą jungtis prie šio jau sukurto produkto. Nuo šiol esame pirmoji tarpusavio skolinimo platforma Lietuvoje, suteikianti galimybę patogiai, greitai ir taupiai apsipirkti, išsimokant už pirkinį vėliau. Žmogus, pasirinkęs pirkimą išsimokėtinai, „Klix“ platformoje užpildys trumpą paraišką, kuri bus pateikta mums. Jeigu įvertinus kliento mokumą (tai truks nuo 30 sekundžių iki 2 minučių) jam paskola bus prieinama, pirkėjas gaus mūsų pasiūlymus. Esame paruošę du produktus: paskolas su mėnesinėmis įmokomis ir paskolas su nemokamu 1–10 mėn. periodu“, – komentuoja „Finbee“ vadovas Darius Noreika.

Naujausi pranešimai spaudai

Visi pranešimai spaudai