„Citadele“ bankas

Banko paslaugos ir darbo laikas šventiniu metu

Paskelbta

Atkreipiame dėmesį, kad Joninių šventės metu keisis kai kurių „Citadele“ banko skyrių darbo laikas. Birželio 23–24 d. „Citadele“ banko skyriai „Akropolio“ prekybos centruose Vilniuje ir Šiauliuose dirbs įprastu laiku. Kiti skyriai birželio 23 d. dirbs valanda trumpiau: Vilniaus skyrius (Upės g. 21-1) nuo 9.00 iki 17.00 val., Kauno, Klaipėdos ir Panevėžio skyriai nuo 8.00 iki 16.00 valandos. Birželio 24 d. šie skyriai nedirbs.

Primename, kad poilsio ar švenčių dienomis „Citadele“ interneto banke ir mobiliojoje programėlėje galite pervesti lėšas iš sąskaitos viename banke į sąskaitą kitame vos per kelias sekundes. SEPA momentiniai mokėjimai iki 15 000 EUR bus priimami ir apdorojami kaip įprastai. Visi kiti mokėjimai, pateikti šventinėmis dienomis, bus vykdomi įprasta tvarka – pateikus mokėjimus birželio 23 d. po 16 val. arba birželio 24 d., jie bus įvykdyti birželio 27-ąją.

Taip pat primename, kad „Citadele“ banko skyriuose klientai aptarnaujami tik atvykę iš anksto sutartu laiku (registruotis galite mūsų interneto svetainėje arba tel. Nr. (8 5) 221 9091). Grynųjų pinigų operacijas galima atlikti tik savitarnos zonose.

Šventinę dieną bankas telefonu (tel. Nr. (8 5) 221 9091) konsultacijų neteiks, tačiau paskambinus bus galima, esant reikalui, operatyviai užblokuoti mokėjimo kortelę.

Gražių Joninių!