„Citadele“ bankas

„Kesko Senukai“ elektroninėse parduotuvėse – galimybė atsiskaityti dalimis

Paskelbta

„Klix“ plėtros vadovas Andrius Bolšaitis.

Augant elektroninės prekybos apimtims ir siekiant gyventojams suteikti kuo daugiau atsiskaitymo galimybių, nuo šiol „Kesko Senukai“ grupės internetinėse parduotuvėse Baltijos šalyse klientai galės atsiskaityti dalimis, naudodamiesi „Citadele“ banko mokėjimų sprendimo „Klix Pay Later“ paslauga.
Naudodamiesi „Klix Pay Later“ paslauga, veikiančia „pirk dabar, mokėk vėliau“ principu, pirkėjai gali pasirinkti padalinti pirkimo sumą ir ją sumokėti per patogų laikotarpį.
„Kesko Senukai Digital“ elektroninėse parduotuvėse diegdami „Klix Pay Later“ paslaugą ir atnaujindami mokėjimo planus, siekiame gerinti klientų apsipirkimo patirtį: suteikiame galimybę patogiau pasirinkti mokėjimo būdą, siūlome geresnes sąlygas atidėto mokėjimo planams, padidiname paslaugos prieinamumą, paspartiname aptarnavimo greitį. Taip pat suvienodiname atidėto mokėjimo pasiūlymus visose šešiose „Kesko Senukai Digital“ priklausančiose elektroninėse parduotuvėse Baltijos šalyse: Senukai.lt, ksenukai.lv, k-rauta.ee, 1a.lt, 1a.lv, 1a.ee“, – sako Jovita Daškevičienė, „Kesko Senukai Lithuania“ vykdomoji direktorė.
„Naujausių atsiskaitymo būdų taikymas yra būtina konkurencingumo sąlyga kiekvieno verslo plėtroje. Džiaugiamės, kad Baltijos šalyse vis daugiau įmonių, plėtojančių elektroninę prekybą, domisi galimybėmis tobulinti atsiskaitymo sistemą moderniais sprendimais. Galimybė atsiskaityti dalimis – būdas verslui padaryti savo paslaugas labiau įperkamas, leidžiantis sėkmingiau konkuruoti dėl klientų. Be to, mokėjimas dalimis suteikia galimybę neatidėti brangesnių, tačiau labai reikalingų prekių įsigijimo. Mūsų duomenimis, gyventojai dažniausiai renkasi pirkinius paskirstyti 6 – 12 mėnesių laikotarpiui – šį grąžinimo terminą renkasi daugiau nei pusė klientų“, – sako „Klix“ plėtros vadovas Andrius Bolšaitis.
Paslauga „Klix Pay Later“ leidžia klientams gauti paskolą prekėms patogiau. Tiek perkant fizinėje, tiek elektroninėje parduotuvėje, paskolos gavimo procesas yra nuotolinis. Pirkėjui tereikia telefono su kvalifikuotu „Smart-ID“ ar „Mobile-ID“ parašu arba identifikuoti save per „Citadele“ interneto banką. Identifikavus savo tapatybę, internetu parengiami kelių kreditorių pasiūlymai, klientas išsirenka tinkamiausią ir sutartį pasirašo nuotoliniu būdu. Prekybininkas apmokėjimą už prekę iš kreditoriaus gauna iš karto.
„Klix“ – tai 2020 m. „Citadele“ banko sukurtas universalus sprendimas, teikiantis elektroninių mokėjimų paslaugas prekybininkams Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje.
Per mažiau nei dvejus metus „Klix“ partnerių tinklas išsiplėtė iki daugiau nei 1000 elektroninės prekybos verslų visose Baltijos šalyse. Mokėjimų partnerio klientų ratą sudaro verslai nuo elektronikos, baldų prekybininkų iki paslaugų teikėjų, tokių kaip „airBaltic“,„MySport“, Dermatologijos klinika ir daugelis kitų.

Naujausi pranešimai spaudai

Visi pranešimai spaudai