Banka Citadele

Citadeles klientiem pieejami maksājumi ar Fitbit un Garmin Pay

No Jūlija Citadeles klienti visā Baltijā var norēķināties ar Fitbit un Garmin valkājamajām ierīcēm. Maksājumi ar Fitbit Pay un Garmin Pay darbojas tāpat kā maksājumi ar bezkontakta karti un pieejami visur, kur uzstādīti maksājumu termināļi ar bezkontakta funkciju.

Fitbit Pay un Garmin Pay ir īpaši drošs risinājums, jo kartes numurs netiek saglabāts ierīcē vai Fitbit vai Garmin serveros, un tas netiek nodots trešajām personām. Lai aktivizētu Fitbit Pay vai Garmin Pay maksājumu veidu, nepieciešams pievienot savu maksājumu karti ierīcei.

“Ir klāt vēl viens aizraujošs risinājums. Mūsu mērķis ir nodrošināt labākos digitālos risinājumus mūsu klientiem. Bijām pirmie, kas sāka piedāvāt dažādus mobilos un valkājamos maksājumu risinājumus, un ar prieku pieņemsim jaunu papildinājumu mūsu tā jau plašajā ģimenē - Garmin Pay un Fitbit Pay! Ja jums ir Fitbit vai Garmin ierīce, piesaistiet savu maksājumu karti un izmēģiniet mūsu jauno maksājumu funkcionalitāti,” stāsta bankas Citadele valdes loceklis Vladislavs Mironovs.

“Sadarbība Citadeli ir nozīmīgs solis "Garmin" attīstībai Baltijā. Tāpat tā ir uzņēmumu savstarpējās uzticamības zīme – "Garmin Pay" ir ērts, mūsdienīgs un drošs bezkontakta maksājumu risinājums aktīvā dzīvesveida piekritējiem, kas ir iestrādāts visos jaunākajos viedpulksteņu modeļos un tagad ir pieejams arī Citadeles klientiem visās Baltijas valstīs. Lietotāju drošība un ērtums vienmēr ir bijusi viena no svarīgākām "Garmin" prioritātēm – lietotāji augstu novērtē iespēju veikt maksājumus pa tiešo ar savu viedpulksteni ceļojumu, pārgājienu, āra sporta nodarbību vai vienkārši pastaigu laikā, neriskējot pazaudēt bankas karti vai skaidru naudu,” stāsta Dmitrijs Ļisicins, “Garmin" Pārdošanas un marketinga vadītājs Baltijas valstīs.

Jaunie maksājumu veidi papildina Citadeles esošo maksājumu klāstu, veidojot plašāko klientiem pieejamo maksājumu risinājumu klāstu Baltijā. Izmantojot bezkontakta risinājumus Citadeles klienti var norēķināties ar Apple Pay, Fitbit pay, Garmin Pay, Android telefoniem, gredzenu, aproci un uzlīmi.