Citadele Bank

Citadele töötas välja uue põlvkonna maksekaardid

Avaldatud

Citadele võttis Baltikumis kasutusele täiesti uudse lahendusega maksekaardid, X-kaardid, mis töötavad tellimuspakettide põhimõttel. See tähendab, et kõik panga igapäevateenused on kõikidele klientidele samad, aga oma X-kaarti on võimalik valida vastavalt oma vajaduste ja endale valitud sobivaima paketi järgi.

„Oleme juba harjunud, et paketid ja teised analoogsed teenused on kättesaadavad mitmete toodete ja teenuste juures, küll aga pole need olemas olnud igapäevaste finantsteenuste puhul – maksekaartides. Seega oleme Baltikumis esimesed, kes pakuvad maksekaartide puhul tellimuspakettidele tuginevat lähenemist,“ selgitas Citadele panga juhatuse liige Vladislavs Mironovs. „Lihtsad paketid  on tavaline nähtus telekommunikatsioonis ja meelelahutuses ning nüüd ka rahandussektoris.“

Kui üldiselt on pankade kuutasu sees tavapärased teenused nagu pangakaart, teatud hulk makseid jne, siis Citadele uute X-kaartide puhul käivad erinevad paketid kaasas hoopis X-kaardiga. Klient saab kaardiga tavapärased igapäevapanganduse teenused, kuid konkreetse X-kaardi valib ta puhtalt enda vajaduste järgi. Näiteks, kui on soov saada suuremat krediidilimiiti, Priority pass-i ja kõrgemat sularaha väljavõtmise limiiti, siis tuleks valida X-Prime kaart.

Maksekaartide täiustamise eesmärk on tagada igale kliendile sobivaim tootevalik ja hõlbustada maksekaardi kasutamist. Uute kaartide pakettide, X Supreme ja X Prime, ning nende loomisel võeti aluseks klientide hulgas hinnatud X Smart maksekaart ja sellega seotud teenused ning lisati neile veelgi täiendavaid häid võimalusi. Seega sisaldavad ka uued kaardid näiteks sularaha tasuta väljavõtmist ükskõik millisest pangaautomaadist nii Eestis kui kogu maailmas ning tasuta ülekandeid ükskõik millisesse maailma panka. Samuti säilib arvelduskonto positiivselt jäägilt intressi teenimise võimalus.

Kaartide X Supreme ja X Prime kasutuse parandamiseks on kliendid lisaks vabastatud krediitkaardiga seotud iseloomulikest piirangutest – tasudest ülekannete ja sularaha väljavõtmise eest. Need uute kaartide eelised puudutavad ka Citadele X Infinite kaarte. Nüüd saab kõiki uue põlvkonna X-kaarte kasutada nii maksekaartidena kui krediitkaartidena, valides, kas kasutada krediidilimiiti või mitte.

Kõik uued Citadele X-kaardid on uue disainiga, mis vastab ka kõrgematele turvanõuetele – kogu informatsioon asub kaardi tagumisel küljel.

Praeguseid kaarte X Hero ja X Platinum edaspidi tellida pole võimalik, kuid juba olemasolevad kaardid toimivad jätkuvalt tavapäraselt.

Citadele Group on Läti finantskontsern, mis pakub pangandus-, finants- ja varahalduse teenuseid. Citadele grupi peakontor asub Riias, selle tütarettevõtted ja filiaalid tegutsevad Lätis, Leedus, Eestis ja Šveitsis.