Citadele Bank

SIA UniCredit Leasing kannab Balti riikides edaspidi nime Citadele Leasing

Avaldatud

Selle aasta jaanuari alguses omandas Citadele edukalt Baltikumis SIA UniCredit Leasingu, liites selle Citadele kontserniga. Edaspidi hakkab üksus kandma nime Citadele Leasing.

Alates 4. jaanuarist liitusid SIA UniCredit Leasing ja selle tütarettevõte SIA UniCredit Insurance Broker Citadele kontserniga ning viidi lõpule 2019. aasta detsembris sõlmitud omandamistehing.

Citadele Leasing jätkab arenemist kõigis kolmes Balti riigis ning tugineb selles pikaajalisele valdkondlikule kogemusele, tippspetsialistidele, kõrgeimal tasemel klienditeenindusele ning moodsaimatele tehnoloogilistele lahendustele. Ostutehinguga jätkab Citadele teekonda Baltikumi juhtivaks finantsteenuste pakkujaks kujunemisel.

„Citadele Leasinguga koos tugevdame oma positsiooni ja suurendame märkimisväärselt oma osa Baltikumi liisinguturul. Meil on kavas jätkata liisingutoodete edukat arendamist, et kujuneda liisinguturu juhtivaks osaliseks ning pakkuda kõigis Balti riikides klientidele ja partneritele parimat teenindust. Samuti saavad kliendid osa ülejäänud kontserni eelistest. Tehingust võidavad kõige rohkem meie kliendid ja äripartnerid,“ rõhutas Citadele tegevjuht Johan Åkerblom

AS Citadele banka ja UniCredit S.p.A. vaheline tehing hõlmas SIA UniCredit Leasingu nime ja kaubamärgi muutmist, mille tulemusel sai SIA UniCredit Leasingust jaanuaris Citadele Leasing. SIA UniCredit Insurance Brokeri uus nimi on SIA CL Insurance Broker.

Nimemuutus ei mõjuta SIA UniCredit Leasingu ja SIA UniCredit Insurance Brokeri olemasolevaid kliente. Kõik sõlmitud lepingud ja kohustused jäävad jõusse kooskõlas kehtivate tingimustega.

Citadele Leasingust

Citadele Leasing on Citadele grupi tütarettevõte filiaalidega Eestis ja Leedus ning pakub laia valikut liisinguteenuseid nii eraisikutele kui ka ettevõtetele kõikides Balti riikides. Ettevõte ühendab endas SIA UniCredit Leasingu ja Citadele aastatepikkused kogemused ning teadmised, oma ala tippspetsialistid, professionaalse klienditeeninduse ja kõige uuenduslikumad digilahendused.

Citadele grupp on Läti finantskontsern, mis pakub pangandus-, finants- ja varahalduse teenuseid. Citadele grupi peakontor asub Riias, selle tütarettevõtted ja filiaalid tegutsevad Lätis, Leedus, Eestis ja Šveitsis.

Pildil: Citadele Leasing juhatuse liikmed Ģirts Glāzers and Valdis Vasiļevskis; Citadele tegevjuht Johan Akerblom.

Uudised