Banka Citadele

Citadele kopā ar Bērnu slimnīcas fondu aicina padarīt bērnu dienas gaišākas

Bērnu slimnīcas fonds kopā ar Citadeli un citiem atbalstītājiem uzsāk labdarības un informatīvu kampaņu "Es apņemos".

Kampaņas ietvaros Citadele aicina ziedot kampaņas mērķim, lai 40 bērni ar Autiskā spektra traucējumiem varētu saņemt agrīno intervenci - terapiju, kas bērniem palīdz attīstīt trūkstošās prasmes, piemēram, valodu un komunikāciju ar apkārtējo pasauli.

Ērtākai ziedošanai Citadeles lietotnē un internetbankā ir izveidots maksājuma šablons ar nosaukumu “Bērnu Slimnīcas fonds”. Savu ziedojumu ir iespējams novirzīt arī konkrētajam bērnam vai ģimenei, norādot to pamatojuma sadaļā.

Divu mēnešu laikā ziedojumos ir nepieciešams piesaistīt 50 tūkstošus eiro, kuri Eiropas Attīstības un Rekonstrukcijas bankas (ERAB) kopienas iniciatīvas ietvaros tiks dubultoti, kopsummā sastādot nepieciešamos 100 000.

Katram akcijas dalībniekam, kurš iesaistīsies un uz īsu brīdi mainīs kādu lietu/paradumu savā ikdienā, būs izdevies mainīt bērnu dzīvi uz mūžu, jo agrīni, savlaicīgi saņemta terapija šiem bērniem nozīmē vislabāko iespēju nākotnē augt, attīstīties, iekļauties sabiedrībā, veiksmīgi dzīvot un realizēt savu potenciālu!

Vairāk par kampaņu