Banka Citadele

Izmaiņas klientu apkalpošanas centra “Deglavs” darbā

Citadeles klienti arvien pārliecinošāk izmanto bankas pakalpojumus attālināti, jo ik mirkli zina – banka ir viņiem tepat līdzās: viedtālrunī, planšetē, datorā vai zvana attālumā. Turklāt tagad gandrīz visi bankas pakalpojumi pieejami digitāli, kas mūsu klientiem sniedz lielāku brīvību un padara ikdienu vēl ērtāku.

Pienācis laiks pārmaiņām un solim tuvāk digitālajai bankai – 31. decembrī Deglavā pāriesim uz pilnībā attālinātu klientu apkalpošanu. Arī turpmāk visiem mūsu klientiem bankas pakalpojumi būs pieejami 24 stundas diennaktī, 7 dienas nedēļā viedtālrunī, internetā, bankomātā un pa telefonu.

Kur atrodas tuvākās filiāles?

No 31. decembra klientu apkalpošanas centra “Deglavs” klientus apkalposim citās mūsu filiālēs, tuvākās Citadeles filiāles atrodas T/C “Domina”, T/C “Alfa” un T/C “Akropole”. Visu filiāļu sarakstu un darba laikus var uzzināt pa tālruni 67010000 vai citadele.lv Kontaktu sadaļā.

Karšu piegāde – uz mājām

Kad kartei beidzas derīguma termiņš, jaunu karti uz mājām varēsiet saņemt pa pastu. Šo iespēju var pieteikt arī internetbankā vai pa telefonu 67010000.

Pārskaitījumi un citi pakalpojumi

Naudas pārskaitījumus ērti var veikt mobilajā lietotnē vai internetbankā, samaksāt rēķinus (Latvijas gāze, Lattelecom, Latvenergo, LMT, TELE2) iespējams arī bankomātos, kā arī apskatīties konta atlikumu.

Pieteikties patēriņa kredītam vai kredītkartei un noslēgt līgumu var gan internetbankā, gan mobilajā lietotnē, kamēr ērti pārvaldīt savus noguldījumus vai pagarināt termiņdepozītus - internetbankā.

Arī turpmāk būsim Jums pieejami mobilās lietotnes čatā vai zvanot pa diennakts tālruni 67010000.