Banka Citadele

Citadele atklāj jaunas un modernas filiāles telpas Liepājā

Sekojot klientu pieprasījumam saņemt konsultācijas par finanšu pakalpojumiem klātienē, trešdien, 1. decembrī, Liepājā durvis vēra jaunā bankas Citadele filiāle, kas modernās telpās turpmāk iedzīvotājus gaidīs Radio ielā 19.

Lai iedzīvotājiem sniegtu komfortablu un individuālu apkalpošanu, Citadele filiāle pārcelta un modernām un klientu vajadzībām piemērotām telpām, nodrošinot konsultāciju zonu, kā arī vairākus kabinetus individuālām sarunām. Citadeles līdzšinējā filiāle atradās turpat pāri ielai, tāpēc iedzīvotājiem būs viegli orientēties.

“Arvien lielāku daļu no ikdienas finanšu pakalpojumiem klienti izvēlas saņemt attālināti, jo tā ir ātrāk, ērtāk un nav jātērē laiks, dodoties uz filiāli. Tomēr pakalpojumos, kas saistīti ar ilgtermiņa saistībām, bieži cilvēki vēlas saņemt individuālu konsultāciju, padomu, un nereti visērtāk to izdarīt ir klātienē pie bankas speciālistiem. Redzam, ka pandēmijas laikā cilvēki īpaši domā par savu veselību, nākotni, un ļoti aktuālas ir konsultācijas par iespējām, lai nodrošinātos pret neparedzētiem dzīves gadījumiem un pasargātu sevi ilgtermiņā. Piemēram, Liepājā un Kurzemes reģionā iedzīvotājiem ir liela interese par mūža pensiju, iemaksām pensiju 2. un 3. līmenī, kā arī uzkrājošo dzīvības apdrošināšanu,” saka Jānis Mūrnieks, Citadeles privātpersonu apkalpošanas direkcijas vadītājs.

Banka Citadele jaunajās telpās Radio ielā 19 apmeklētājus gaidīs darbadienās laika posmā no 8.30 līdz 16.00 piektdienās, 18.00 pirmdienās un 17.00 pārējās dienās.

Par banku Citadele

Citadeles misija ir modernizēt banku nozari un sniegt klientiem un biznesam visā Baltijā vairāk iespēju.

Līdztekus klasiskajiem bankas pakalpojumiem Citadele saviem klientiem piedāvā virkni jaunākās paaudzes finanšu tehnoloģijās bāzētu pakalpojumu: sākot ar mūsdienīgu lietotni, bezkontakta norēķiniem un zibmaksājumiem, un beidzot, kā pirmie Baltijā, piedāvājot atvērt kontu ar selfiju, maksāt ar gredzenu un uz mobilā tālruņa numuriem.

Citadele ir otrā lielākā banka Latvijā pēc aktīviem. Citadeles grupa tiek pārvaldīta no Latvijas. Tās meitas uzņēmumi un filiāles darbojas Latvijā, Lietuvā un Igaunijā.