Banka Citadele

Jahonts investē ērtāku interneta maksājumu nodrošināšanā

Turpinot attīstīt iepirkšanās pieredzi gan internetā, gan klātienē, viens no Baltijas vadošajiem juvelierizstrādājumu tirgotājiem Jahonts, ir investējis interneta veikala attīstībā un uzsācis sadarbību ar banku Citadele, turpmāk piedāvājot iegādāties dārglietas ar bankas paspārnē izstrādāto e-komercijas maksājumu pieņemšanas risinājumu Klix.

Kā jaunumu Jahonts turpmāk nodrošinās arī Klix funkciju “pērc tagad, maksā vēlāk”, kas kļūst arvien pieprasītāka Baltijā. Risinājums būs pieejams gan tiešsaistē, gan klātienē Jahonts un Jahonts Soul veikalos T/C Spice, T/C Akropole un TC Akropole Alfa, T/C Tobago Ventspilī, T/C Maxima Jēkabpilī un T/C Sēlija, T/C Baata Liepājā, T/C XI Sala un T/N Kurzeme, Jahonts Valmiera, T/C Ostmala. Jaunā funkcionalitāte ļaus klientiem gan ērtāk norēķināties par precēm tiešsaistē, gan ļaus iegādāties juvelierizstrādājumus, veicot par tiem maksājumus vairākās daļās, pārdevējam pirkuma summu saņemot uzreiz, jo finansējumu nodrošinās aizdevējs.

“Redzam, ka digitālie rīki un to attīstīšana ir loģisks ieguldījums, jo uzlabota tiek ne tikai klientu iepirkšanās pieredze, bet arī atvieglots darba process darbiniekiem. Juvelierizstrādājumu iegāde ir blakus dzīves skaistākajos mirkļos, un esam gandarīti, ka varam piedāvāt ātru un ērtu iepirkšanās pieredzi, kas neaizēno lielos notikumus,” atklāj Jahonts mazumtirdzniecības vadītāja Anita Grausa.

“Mūsdienu pasaules dinamiskajā ritmā ir sarežģīti iedomāties, ka cilvēki vēlēsies stāvēt garās rindās vai gaidīt uz pirkuma dokumentu noformēšanu, ja ir pieejama digitāla alternatīva, kas iepirkšanās procesu saīsina līdz dažām minūtēm.  To saprot arvien vairāk Baltijas uzņēmēju, kā rezultātā Klix partneru loks pēdējos divos mēnešos pieaudzis teju līdz 600 e-veikaliem, ieskaitot sadarbības uzsākšanu gan ar liela mēroga pakalpojumu nodrošinātājiem, piemēram, airBaltic un Pasažieru Vilciens, gan ar vidēja  un maza izmēra tirgotājiem, mājražotājiem,” teic Vladislavs Mironovs, bankas Citadele valdes loceklis stratēģijas realizācijas, digitālās un biznesa attīstības jautājumos.

Klix e-komercijas risinājums nodrošina klientiem visas populārākās apmaksas iespējas tiešsaistē, kā arī unikālo risinājumu, kas ļauj visos e-veikalos, kur instalēts Klix, norēķināties, atkārtoti neievadot pircēja datus.