Banka Citadele

Citadeles mobilā aplikācija arī latgaliešu valodā

Banka Citadele laidusi klajā internetbankas mobilās aplikācijas versiju latgaliešu valodā. Svētku sajūtas radīšanai Citadeles aplikācijā izveidota arī snigšanas funkcija.

Aplikācijas satura tulkojums latgaliešu valodā izveidots, lai padarītu aplikācijas lietošanu vēl ērtāku. “Vēlamies būt tuvāk un iedvesmot Latvijas austrumos dzīvojošos. Tāpat arī gribam mūsu latgaliski runājošajiem klientiem palīdzēt saglabāt savu identitāti – neatkarīgi no tā, vai viņi dzīvo Rīgā, Londonā vai citur,” saka bankas Citadele valdes priekšsēdētājs Guntis Beļavskis.

Savukārt baltu svētku sajūtu arī bezsniega laikā radīs aplikācijas ekrāns, uz kura snieg, - Citadeles mobilās aplikācijas lietotājam meklēšanas laukā ierakstot vārdu “sniegs”, “snow”, “снег”, “snīgs”.

Bankas Citadele mobilā aplikācija ir izstrādāta kā ērts palīgs ikdienas bankas darījumu veikšanai. Aplikācijā var apskatīties kontu atlikumu, apmaksāt rēķinus, pārskaitīt naudu, pārbaudīt valūtas kursus un veikt citas lietas. Ar virtuālo kodu kalkulatoru MobileSCAN banka iespēju pieslēgties internetbankai ir padarījusi ļoti ērtu – pieslēgšanās internetbankai mobilajā ierīcē notiek ar vienu, tikai lietotājam zināmu PIN kodu.