Banka Citadele

Tagad ar Citadeles kredītkarti ceļot ir vēl drošāk

Plānojot un dodoties ceļojumā, ir jauki zināt, ka kopā ar Citadeles kredītkarti esi arī apdrošināts. Esam parūpējušies, ka no 1. jūlija mūsu kredītkartes ietvers vēl labāku apdrošināšanu situācijām, kas saistītas ar ceļošanu, bagāžas aizkavēšanos un iznomātu transportlīdzekli.

No 1. jūlija par tavu ceļojumu un pirkumu apdrošināšanu gādās AAS “BTA Baltic Insurance Company”. Šī apdrošināšana būs vēl labāka, saglabājot visu iepriekšējo risku apdrošināšanu un pievienojot arī papildu ieguvumus.

Jaunumi ceļojumu apdrošināšanā Kartes veids
Turpmāk tev nebūs jāsatraucas par ceļojuma  atcelšanas izmaksām (transporta biļetes un naktsmītnes rezervācija) gadījumos, kad nopietnu veselības sarežģījumu dēļ (darba nespējas lapa vismaz uz 10 dienām) nevarēsi doties ceļojumā. X Platinum
Visa Business
Tu un tava ģimene turpmāk ceļojuma laikā būs apdrošināti ne tikai braucot ar nomātu auto, bet arī ar nomātu motociklu, mopēdu, kvadraciklu vai citu mototransportu. Esam parūpējušies arī par tavu drošību un labsajūtu pilsētās un apdzīvotās vietās, kas atrodas augstāk par 3000 m virs jūras līmeņa. Piemēram, tu būsi apdrošināts, pat aizbraucot ceļojumā uz Čungaras ezeru Čīlē vai uz El Alto pilsētu Bolīvijā. X Platinum
Visa Platinum

Tavas bagāžas aizkavēšanās gadījumā pirmās nepieciešamības preces un apģērbu varēsi iegādāties ne tikai ceļojuma galapunktā, bet arī starpposmā.   X Platinum
Visa Business Gold
Turpmāk būs apdrošināti arī zaudējumi, kas tev var rasties maksājumu kartes zādzības gadījumā.   X Karte
X Platinum
Visa Classic
Visa Business

Atgādinām, ka ikvienam tavam pirkumam, kas apmaksāts ar X Karti, X Platinum vai X Infinite kredītkarti ir spēkā pirkuma apdrošināšana gan Latvijā, gan arī ārzemēs: tie ir apdrošināti pret zādzības vai bojājumu risku.

Latvijā vari baudīt arī cenas aizsardzību - ja 30 dienu laikā no pirkuma iegādes brīža identiskas preces iegāde iespējama par zemāku cenu nekā tu par to samaksāji un cenas starpība ir lielāka par 20 EUR, tad pirkumu apdrošināšanas ietvaros tev tiks atmaksāta cenas starpība.

Uzzināt visus ceļojumu un pirkumu apdrošināšanas ieguvumus, kā arī izlasīt jaunos apdrošināšanas noteikumus vari šeit.

Vienmēr saglabā visu izdevumu čekus, lai varētu pieteikt apdrošināšanas gadījumu, kā arī, ja noticis negadījums, sazinies ar apdrošinātāju.

Kā pieteikt apdrošināšanu?

AAS “BTA” diennakts tālrunis Citadeles klientiem: +371 27774492
E-pasta adrese: assist@bta.lv

Ja vēlies pieteikt apdrošināšanas gadījumu, kas iestājies līdz 30. jūnijam, lūdzu, sazinies ar AAS “BALTA”:
Diennakts tālrunis: +371 66154706
E-pasta adrese: travel.balta@balta.lv