Banka Citadele

No pirmdienas valsts garantētās atlīdzības AS “PNB Banka” klientiem izmaksās tikai bankas Citadele filiālēs

• Valsts garantētās atlīdzības varēs saņemt jebkurā bankas Citadele filiālē.
  • Pēc 13. septembra valsts garantētās atlīdzības izmaksas VSAA maksājumiem tiks veiktas divās AS “PNB Banka” filiālēs Daugavpilī vai jebkurā bankas Citadele filiālē.
  • Savus garantētos finanšu līdzekļus līdz šim saņēma vairāk kā puse AS “PNB Banka” klientu.

Pēc 13. septembra valsts garantētās atlīdzības AS “PNB Banka” klienti varēs saņemt jebkurā Citadele filiālē.  Klienti, kuri ir VSAA maksājumu (pabalstu/pensiju) saņēmēji bez konta bankā Citadele, ir aicināti doties vai nu uz divām AS “PNB Banka” filiālēm Daugavpilī vai jebkuru Citadele filiāli, dokumentu parakstīšanai līdzi ņemot pasi vai ID karti. Šiem klientiem tiks automātiski atvērts konts bankā Citadele un ieskaitīta garantētā atlīdzība uz kontu jebkurā finanšu iestādē.

“Esam gandarīti par veiksmīgo valsts garantēto atlīdzību izmaksu gaitu un sadarbību ar publiskā sektora pārstāvjiem. Līdz šim brīdim valsts garantētajās atlīdzībās izmaksāti 165 miljoni eiro jeb 61% no visas izmaksājamās summas. Atlīdzības jau tagad saņēma vairāk kā puse -  31 791 - "PNB Banka" klientu. Visās Citadele filiālēs un attālinātajos apkalpošanas centros ir piesaistīti papildus darbinieki, lai klientiem sniegtu pēc iespējas ātrāku un labāku apkalpošanu,” saka Vladislavs Mironovs, bankas Citadele valdes loceklis.

Informējam, ka pēc 13. septembra klientu konsultācijām būs pieejamas visas AS “PNB Banka” filiāles, bet valsts garantēto atlīdzību izmaksai VSAA pensiju un pabalstu saņēmējiem - divas filiāles Daugavpilī:

• Rīgas iela 59, Daugavpils. P–P: 09.00–18.00, S., Sv: slēgts;
  • Valkas iela 3, Daugavpils, P–P: 09.00–18.00 (pusdienu pārtraukums: 13.00 - 14.00), S., Sv: slēgts.

Atgādinām, ka 99,2% AS "PNB Banka" klientu garantētās atlīdzības veidā saņems savus noguldījumus pilnībā. Visas atlīdzības summas līdz 100 000 eiro tiks segtas no Noguldījumu garantiju fonda un tiks izmaksātas īpašniekiem. Garantētā atlīdzība attiecas uz algām, pensijām, bankas klientu noguldījumiem un to procentiem, kas uzkrāti līdz 2019. gada 15. augustam.

22. augustā, sākās garantēto atlīdzību izmaksu process AS "PNB Banka" klientiem, ko FKTK uzticēja veikt bankai Citadele.

Papildu informācija “PNB Banka” klientiem:
“PNB Banka” informācijas tālrunis: 67041100
Finanšu un kapitāla tirgus komisijas (FKTK) e-pasts bankas klientiem: pnbbanka@fktk.lv