Banka Citadele

No 30. septembra Citadeles klientu apkalpošana filiālēs notiks pēc pieraksta

Ņemot vērā epidemioloģisko situāciju valstī un rūpējoties par klientu, partneru un darbinieku veselību, ievērojot visus drošības un piesardzības pasākumus vīrusa izplatības ierobežošanai, no trešdienas, 30. septembra, Citadeles filiāles un klientu apkalpošanas centri pāriet uz darbu pēc iepriekšēja pieraksta.

Klātienē būs iespējams pieteikties tikai tiem pakalpojumiem, kurus nav iespējams veikt attālināti.

Lai pieteiktos klātienes apkalpošanai, nepieciešams zvanīt uz numuru  +371 67010000.

Svarīgi! Pirms pieteikties klātienes vizītei, aicinām klientus noskaidrot, vai konkrētais pakalpojums nav pieejams attālināti – mājaslapā, internetbankā, mobilajā lietotnē vai attālinātajā filiālē. To iespējams izdarīt apmeklējot www.citadele.lv vai zvanot uz klientu atbalsta centru +371 67010000.

Citadele rūpīgi un atbildīgi ievēro klientu un darbinieku drošības un piesardzības pasākumus vīrusa izplatības ierobežošanai – visās telpās ir pieejami dezinfekcijas līdzekļi, lielākajās filiālēs un reģionālajos centros pie ieejas ir izvietoti automātiskie bezkontakta roku dezinfektori, kā arī pastiprināta uzmanība tiek pievērsta ikdienas uzkopšanai, t. sk. regulāri dezinficējot visas saskarsmes virsmas. Savukārt visi Citadeles darbinieki ir nodrošināti ar papildus apdrošināšanu Covid-19 saslimšanas gadījumā.

Atgādinām, ka klientiem filiālēs un klientu apkalpošanas centros būs arī turpmāk mutiski jāapliecina, ka:

1. klients nav bijis ārpus valsts pēdējo 10 dienu laikā;
  2. klientam nav bijis kontakts ar Covid-19 pacientu vai tā apkārtējiem cilvēkiem;
  3. klients jūtas labi un nav slimības pazīmju.

Citadeles klientiem Latvijā ir pieejamas 22 filiāles, klientu apkalpošanas centri un konsultāciju centri, kā arī attālinātās klientu apkalpošanas filiāle jeb “Mākoņfiliāle”, kas dažādos kanālos klientus apkalpo 24/7.

Citadele piedāvā plašu bankomātu tīklu – 143 ATM visā Latvijā, ko var izmantot gan skaidras naudas iemaksai, gan izņemšanai, kā arī papildu ikdienas darījumu veikšanai ar Citadeles norēķinu kartēm un Citadeles kredītkartēm, piemēram, rēķinu apmaksāšanai – Citadeles bankomātā iespējams apmaksāt rēķinus LMT, Lattelecom, Tele2, Latvijas Gāze un Latvenergo.

Atgādinām, ka Citadeles X kartes klientiem Latvijā un arī visā pasaulē ir iespēja mēnesī bez komisijas maksas izņemt naudu līdz piecām reizēm vai 800 EUR jebkurā bankomātā. Pie tam, skaidras naudas izmaksa pieejama ne tikai bankomātā, bet arī maksājot ar karti veikalos, kuri aktivizējuši pakalpojumu “naudas izmaksa”. Visas tirdzniecības vietas var redzēt interneta adresē naudasizmaksa.lv/, un pakalpojumu nodrošina maksājumu autorizācijas centrs SIA "Worldline Latvia".