Banka Citadele

Jau vairāk nekā 10 000 klientu izmantoja iespēju atvērt bankas kontu attālināti

• Uzsākt sadarbību ar banku var attālināti vai nu tās mājas lapā vai mobilajā lietotnē.
  • Kopš gada sākuma jau vairāk nekā 10 000 klientu izmantoja iespēju atvērt bankas kontu, neejot uz banku.
  • Citadele ir vienīgā banka Latvijā, kas piedāvā iespēju atvērt bankas kontu un saņemt karti ar selfiju mobilajā lietotnē.
  • Šo pakalpojumu īpaši aktīvi izmantoja PNB Bankas klienti.

Kopš februāra banka Citadele Latvijā piedāvā jaunu veidu, kā kļūt par bankas klientu un saņemt X smart maksājumu karti, piesakoties pakalpojumam attālināti un neapmeklējot bankas filiāli. Tas iespējams ar viedtālruni, izmantojot Citadeles mobilo lietotni un nosūtot selfiju jeb pašbildi ar pases vai personas apliecības (ID kartes) attēlu. Citadele bija pirmā banka Baltijā, kas Latvijas iedzīvotājiem sāka piedāvāt šādu iespēju. Kopš gada sākuma jau vairāk nekā 10 000 klientu izmantoja iespēju atvērt bankas kontu attālināti – caur mājas lapu vai mobilo lietotni.

Vladislavs Mironovs, Citadeles valdes loceklis: “Lepojamies, ka varam ikvienam sniegt iespēju saņemt modernus bankas pakalpojumus, neizejot no mājas. Ar šo pakalpojumu mēs pildām solījumu par inovācijām: ”No vizītes filiālē uz banku tavā kabatā”. Priecājamies, ka šo iespēju īpaši aktīvi izmantoja PNB Bankas klienti, tādejādi atvieglojot sev konta atvēršanu un valsts garantēto atlīdzību izmaksu saņemšanu.”

Ar mobilo lietotni pieteikt bankā kontu un karti iespējams visu diennakti, un pieteikšanās process aizņems 5-7 minūtes. To var darīt jebkurā vietā, kur pieejami mobilie sakari un internets. Pieteikumā ir trīs vienkārši soļi: pirmkārt, lejupielādēt Citadeles mobilo lietotni "App Store" vai "GooglePlay", otrkārt, uztaisīt pašbildi jeb selfiju un, treškārt, nofotografēt pasi vai ID karti, norādot informāciju par sevi.

Klientam uz banku pēc tam nav jādodas, jo izgatavoto karti un dokumentus bankas darbinieks nogādā klientam personīgi, klienta izvēlētā laikā un vietā. Uzrādot ID karti, bankas darbinieks veiks klienta identifikāciju un izsniegs izgatavoto X smart maksājuma karti.

Vairāk par bankas Citadele pakalpojumiem privātpersonām: www.citadele.lv vai diennakts klientu apkalpošanas zvanu centrā: 6701 0000